Nederlands Lakeland Terrier Forum

Hét forum voor liefhebbers van de Lakeland Terrier.
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Spikes Disease

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   28/8/2014, 21:45

*joy* schreef:
Els, je hebt gelijk dat ik niet weet of er nog contact tussen jullie is geweest nadat je CECS had geopperd.
En net als jij heb ik geen zin in een welles-nietes discussie. Daar wordt niemand beter van, en daar is Madam ook zeker niet mee gediend. Het is erg genoeg.

Els, ik ga dit topic er niet af gooien. En jou ook niet. Een discussie moet kunnen, en censuur wil ik niet toepassen.

Maar ik zou wel graag weer terug ontopic willen, dus naar de vraag of er iemand ervaring heeft met Spike's Disease.
En niet meer gooien met modder naar elkaar. Dat geldt dan voor iedereen binnen dit topic he. Even voor alle duidelijkheid.

Wie zich daar niet aan kan of wil houden, krijgt een tijdelijke ban.

Dank je en ik gooi zover ik weet nergens met modder, ik verbaas me over dingen dat vertel ik, moet ook kunnen toch? ik ben nooit onredelijk en kan heel veel hebben maar door het stilzwijgen ga ik toch denken, is niet raar toch
Ik denk dat niemand ervaring heeft met Spike's Disease, maar dat weet ik al van de lijst waar ik lid van ben, niemand kent Spike's Disease bij de Borders als ze geen zin in gedoe hebben, tegen een muur lopen ze aan, zo gaat dat.

Madam Kadetje wordt er voor mij niet minder van, het is een leuk hondje met gebruiksaanwijzing en we doen het ermee, ik proef alleen gewoon een iets van is het geen uitdroging of epilepsie alsof dat minder erg is als CECS en ook erfelijk toch, ik zou me best zorgen maken als ik een pup had van Madam, ook als fokster zijnde,  van de andere kant zou ik ook misschien denken we zien het wel dat kan ook
Nou ja we zien wel top
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   28/8/2014, 22:00

Els, ik steek er mijn handen voor in het vuur dat er niet met Madam gefokt zou zijn als deze klachten zich al veel eerder hadden geuit.

En ik snap jouw zorg over de puppen van Madam. Maar omdat deze klachten verder nooit, voorzover we weten, ook maar ergens in de bloedlijnen van Madam zijn voorgekomen, denk ik persoonlijk dat de kans heel klein is dat er met de puppen iets aan de hand is.

Ik denk ook dat er geen sprake is van bewust iets verzwijgen.

Wat de suggestie van uitdroging of epilepsie betreft: mensen proberen met je mee te denken. Dat mag toch? Ik geloof niet dat daarmee door wie dan ook wordt gesuggereerd dat het dan minder erg zou zijn.

Geef Madam Kadetje  grin  een dikke knuffel van mij. Ze heeft wel eens bij me gelogeerd, en ik vond het een heerlijk hondje.
Ik hoop echt dat je de aanvallen onder controle weet te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Escamp

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   29/8/2014, 11:36

Ik hoop vanuit heel mijn hart dat het beter zal gaan met Madam, en dat het voer en alles wat je probeert met haar, dat dat helpt.
Ik vind het heel erg triest voor haar en ook voor jou.. En inderdaad: Pepper is een pup van haar en ik hoop niet dat hij het ook gaat krijgen. Hij is gek op ballen en kan best wel eens dwingend zijn, en na het zien van de filmpjes houd je je hart vast.
We hebben het er echter over gehad en we willen niet de rest van Pepper zijn leven met argusogen naar hem blijven kijken en hem dingen al gaan ontzeggen wat hopelijk nooit nodig zal zijn......maar het blijft wel in ons hoofd, als je het eenmaal weet kan je alert zijn als er eens wat is. We laten hem gewoon lekker spelen en alles doen wat we nu ook doen, wandelen, ballen, knuffelen.
Het uitdrogen waar je het over hebt komt uit mijn koker, doordat ik dit mee had gemaakt met een patiënt, en mijn insteek is hoe meer kanten je op zou kunnen hoe beter..... ik zou blij zijn met elke eventuele oplossing.
En soms is het moeilijk om een oorzaak te achterhalen en frustrerend om er niks aan te kunnen doen.

Het belangrijkste van alles vind ik echter het welzijn van Madam en ik hoop echt dat ze nog een hele tijd mee kan zonder al te veel krampen en als het voer daar aan bij draagt: is dat heel mooi.
Geef Madam in elk geval een hele dikke knuffel van mij.

En voor ons blijft de lakeland toch echt op nummer 1 staan samen met de draadhaar foxterrier. Het zal net als bij mensen, bij honden ook zo zijn dat er eens 1 bij is die jammer genoeg iets mankeert. Ter voorbeeld: onze nieuwe buurvrouw, sterk en gezond heeft vorige week te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is. En aan de buitenkant zie je niks.
Terug naar boven Ga naar beneden
Escamp

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   29/8/2014, 11:51

En nog even wat de fokster betreft: ik weet dat zij alles uitpluist en serieus met bloedlijnen etc bezig is en ik steek mijn hand ervoor in het vuur dat zij niet knoeit of zomaar door blijft gaan. Mede door de clubwandelingen en regiowandelingen zie ik ook veel lakies die bij haar vandaan komen en die zijn gelukkig allemaal tot heden gezond. Nogmaals vind ik het daarentegen heel zielig voor Madam.

Wij gaan komende week weer een pup ophalen bij deze fokster, juist omdat wij weten dat er bij haar goede en gezonde pups vandaan komen, dat ze goed gesocialiseerd worden en dat alle gezondheidspatronen etc goed nagekeken worden.

Wij hebben dus een zeer goede ervaring met deze fokster, dat wilde ik toch nog wel even kwijt hier.

Terug naar boven Ga naar beneden
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   2/9/2014, 23:12

Ik heb even geen zin om meer te reageren , maar wordt wel wijzer naar aanleiding van berichten die ik heb gehad niet via dit forum dat dat duidelijk is en lekker genieten van Pepper hoor top
Terug naar boven Ga naar beneden
Sonja

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   3/9/2014, 20:12

Quote : Tot slot, als je door blijft gaan met via dit forum de fokster in een kwaad daglicht te stellen, zie ik mij genoodzaakt om je een tijdelijke ban op te leggen.
Ik doe dat liever niet. Bespreek grieven die je hebt direct met haar via de mail of de telefoon.

Wijziging: typfout hersteld.
Laatst aangepast door *joy* op 29/8/2014, 01:17; in totaal [b]2 keer bewerkt


Tot mijn verbazing zie ik dat je geen type fouten heb hersteld, maar het opleggen van een tijdelijke ban veranderd hebt van 2 personen in 1 persoon, mij dus. Dat is niet netjes!
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   3/9/2014, 23:38

Sonja schreef:
Quote : Tot slot, als je door blijft gaan met via dit forum de fokster in een kwaad daglicht te stellen, zie ik mij genoodzaakt om je een tijdelijke ban op te leggen.
Ik doe dat liever niet. Bespreek grieven die je hebt direct met haar via de mail of de telefoon.

Wijziging: typfout hersteld.
Laatst aangepast door *joy* op 29/8/2014, 01:17; in totaal [b]2 keer bewerkt


Tot mijn verbazing zie ik dat je geen type fouten heb hersteld, maar het opleggen van een tijdelijke ban veranderd hebt van 2 personen in 1 persoon, mij dus.  Dat is niet netjes!

Sonja, je ziet spoken. Ik heb de tekst nergens gewijzigd. Deze waarschuwing was inderdaad aan jou gericht, en stond er al voordat ik een tikfout ontdekte. En omdat ik eigenlijk zelden mijn berichten naderhand aanpas, lukte correctie van de tikfout niet in 1 keer. Zodoende is het bericht 2 keer bewerkt. En wat die tikfout was, weet ik nu werkelijk niet meer.

Overigens, de waarschuwing is deze keer expliciet aan jou gericht, maar geldt natuurlijk net zo hard voor anderen die de regels van het fatsoen overschrijden.
En ik herhaal dat ik dat liever niet doe.

Dus voor ieder geldt: hou het netjes. Gooi niet met modder. Bespreek eventuele grieven direct met de betrokkene(n), via persoonlijk bericht, mail of telefoon. Maar doe dat niet in het openbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   3/9/2014, 23:48

Sonja (en anderen), zie ook de punten 6 en 7 van onze huisregels, die voor iedereen gelden. Zie http://lakelandterrier.actieforum.com/t1-onze-huisregels
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   4/9/2014, 21:05

Ik wacht nog steeds op een bericht van de fokster over hoe het nu gaat met Madam, ik zou toch niet degene moeten zijn die haar op de hoogte houdt, Madam heeft van de week weer een aanval gehad en ik heb besloten om als het nog erger wordt Madam terug te brengen, ik heb haar nooit overgeschreven dus ben officieel niet eens eigenaar en aangezien Madam 7 jaar dit niet heeft gehad is dat nog niet eens zo'n slecht idee denk ik Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
jvanringen

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 04:44

Als je er zo in staat zou ik haar zeker terug brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 11:47

Els schreef:
Bedankt voor je reactie  Wink 

Ik ga ervanuit dat het Spike's Disease is oftewel CECS, ik ben nu ongeveer een keer of 4 bij de dierenarts geweest en ze is behandeld door een chiroprator maar dat helpt allemaal niets, nu ik het op film had heb ik dat naar de da gestuurd en die dacht ook aan CECS en ze wilde me wel doorsturen naar Utrecht, maar daar zijn ze al bezig met een erfelijkheidsonderzoek bij Border Terriërs daar komt het vaker voor, ook adviseerde ze me Phenoral en een brok vol met granen en dat mogen ze nu juist niet hebben,  Joke de eigenaar van Spike, die al heel veel jaren bezig is met deze ziekte zegt ook nav de filmpjes van Madam dat het krampen is.

Ze staat nu op energique4 dat geeft de beste resultaten, de aanvallen gaan niet weg maar de tijd ertussen worden als het goed is langer

De eerste aanvallen deed ik af als te druk doen, het is een gedoe geweest om haar op een normale manier naar buiten te laten gaan en dacht dat dat de oorzaak was, nu heb ik alles vanuit rust opgebouwd en nu lijken de aanvallen erger te worden en ook vanuit rust te beginnen, ze lag bij de laatste 2 aanvallen gewoon op de bank en die van van de week in haar mand gewoon op rust en hoppa daar gaat ze. Crying or Very sad 

En ik weet ook niet of ze aanvallen heeft als ik te werk ben, ze kan helaas niet mee

Het is een drama om te zien, gelukkig herstelt ze wel vrij snel maar leuk is het allemaal niet, dat ze het bij jou nooit heeft gehad dat kan maar waarom hier nu wel kan ik ook niet beantwoorden, ik weet het ook niet  Sad

Els, zijn er door de dierenarts ook röntgenfoto's gemaakt om een hernia uit te sluiten?
Is er bloed afgenomen om te bezien of er bezinksel in zit of dat bepaalde waardes verhoogd zijn?
En waarom wil je niet naar Utrecht gaan?

Dat er daar een erfelijkheidsonderzoek loopt bij Border Terriërs zegt eigenlijk niets over de ziekte van Madam. Het kan best wat anders zijn dan CECS, want die diagnose is niet echt gesteld. Jij denkt CECS en jouw dierenarts denkt dat het dat mogelijk ook zou kunnen zijn. Maar voor een diagnose moet je dan toch naar Utrecht, en dat heb je niet gedaan.

Wat CECS betreft baseer jij je op informatie op het internet.
Heb je zelf een medische opleiding? Nee toch?
Hoe kun je dan er zo zeker van zijn dat het CECS is?

CECS is een erfelijke aandoening bij Border Terriërs. Dat zijn eigenlijk 2 argumenten tegen het idee dat Madam CECS zou hebben.
1) Bij geen enkele andere hond in de bloedlijnen van Madam komt CECS voor. Dat zou je wel verwachten als het erfelijk is. Bij de Borders komt het dan ook bij meerdere honden voor. Juist omdat het een erfelijke aandoening is, kan het dus geen CECS zijn.
2) Een dergelijke aandoening springt niet zomaar over op een ander ras.

Ik adviseer je dringend om nogmaals naar jouw eigen of een andere dierenarts te gaan, of naar Utrecht.
Laat eerst hernia, ontsteking, epilepsie etc. etc. uitsluiten voordat je zelf aan het dokteren slaat.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 20:52

CECS komt niet alleen bij Borders voor dat ten eerste en nee ik ben geen dierenarts, wel heb ik heel goed contact met mensen die al 18 jaar bezig zijn met CECS en die schat ik hoger in als een dierenarts die dat heel vaak wegzet als zijnde epilepsie, ik weet van Joke Miedema dat het Border onderzoek naar CECS in Utrecht ook niet opschiet daar en wat moet ik daar dan met Madam, heel veel geld kwijt raken en er niets mee opschieten zoiets, CECS is niet te beoordelen nog, filmpjes maken kan je en meer niet en dat doe ik dan ook.

Ik kan stad en land afgaan met haar heel veel geld kwijt zijn om JULLIE te overtuigen dat het geen CECS is, sorry dat heb ik er niet voor over, degene met alle kennis van die ziekte hebben me overtuigd en ik hecht heel veel waarde aan mensen die iets kennen van de praktijk geen poespas, dus wat dat betreft zal je me moeten geloven Joy, het is niet anders en had ik getwijfeld, gezond verstand en zo, was ik zeker verder gaan zoeken, maar dat is niet zo.


En als laatste is ik ben er niet over uit om de fokster schade toe te brengen, ik meld wat Madam heeft maar er wordt van alles uit de kast gehaald als het maar geen CECS is lijkt het wel, nou iemand nog interesse in een krampend hondje en dat geen Lakeland het heeft is voor mij echt een dooddoener, ik weet inmiddels meer en ga niet later zeggen oh ja dat heeft Els toen gezegd, fokkers en aanhangers zijn de mensen waar je niet bij moet zijn om open en eerlijk advies te krijgen zo werkt dat nu eenmaal, ik had het alleen niet bij de Lakeland verwacht, meer kan ik er niet van maken en je kan zeggen je doet te kort je moet met een hondje van 9 jaar nog van alles gaan onderzoeken, nee ik ga altijd voor het welzijn van mijn honden maar ga niet oeverloos dokteren en zeker niet om JULLIE te overtuigen, het is niet anders, hier zul je het mee moeten doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 21:14

Els, als het mijn hond was zou ik wel degelijk er geld aan spenderen om er serieus door een dierenarts of door de specialisten in Utrecht naar te laten kijken. Een hond van 9 jaar kan nog heel wat jaren ouder worden, en is zeker nu niet al te oud om eventueel noodzakelijke behandelingen te ondergaan. Pas bij een jaar of 11, 12 zou ik mij gaan afvragen wat belangrijker is: kwaliteit van leven of door dokteren.

Els schreef:
en nee ik ben geen dierenarts, wel heb ik heel goed contact met mensen die al 18 jaar bezig zijn met CECS en die schat ik hoger in als een dierenarts die dat heel vaak wegzet als zijnde epilepsie, ik weet van Joke Miedema dat het Border onderzoek naar CECS in Utrecht ook niet opschiet daar en wat moet ik daar dan met Madam, heel veel geld kwijt raken en er niets mee opschieten zoiets, CECS is niet te beoordelen nog, filmpjes maken kan je en meer niet en dat doe ik dan ook.

Ik hecht meer waarde aan het oordeel van dierenartsen en specialisten, mensen die er jaren voor hebben gestudeerd, dan aan dat van een leek die zelf diagnoses denkt te kunnen stellen.

Els schreef:

Ik kan stad en land afgaan met haar heel veel geld kwijt zijn om JULLIE te overtuigen dat het geen CECS is, sorry dat heb ik er niet voor over, degene met alle kennis van die ziekte hebben me overtuigd en ik hecht heel veel waarde aan mensen die iets kennen van de praktijk geen poespas, dus wat dat betreft zal je me moeten geloven Joy, het is niet anders en had ik getwijfeld, gezond verstand en zo, was ik zeker verder gaan zoeken, maar dat is niet zo.

Ik ben inderdaad niet overtuigd van de 'diagnose' CECS. Maar wat me vooral zorgen baart is dat jij kennelijk geen geld wilt uitgeven om andere mogelijkheden te onderzoeken. Al is het maar om ze uit te sluiten.
Hoezo 'ik ga voor het welzijn van mijn honden'?

Els schreef:

En als laatste is ik ben er niet over uit om de fokster schade toe te brengen, ik meld wat Madam heeft maar er wordt van alles uit de kast gehaald als het maar geen CECS is lijkt het wel, nou iemand nog interesse in een krampend hondje en dat geen Lakeland het heeft is voor mij echt een dooddoener, ik weet inmiddels meer en ga niet later zeggen oh ja dat heeft Els toen gezegd, fokkers en aanhangers zijn de mensen waar je niet bij moet zijn om open en eerlijk advies te krijgen zo werkt dat nu eenmaal, ik had het alleen niet bij de Lakeland verwacht, meer kan ik er niet van maken en je kan zeggen je doet te kort je moet met een hondje van 9 jaar nog van alles gaan onderzoeken, nee ik ga altijd voor het welzijn van mijn honden maar ga niet oeverloos dokteren en zeker niet om JULLIE te overtuigen, het is niet anders, hier zul je het mee moeten doen.

Fokkers (en aanhangers) doen er juist alles aan om goede en gezonde honden te fokken. Jij wilt niet geloven dat CECS niet voorkomt in de bloedlijnen van Madam. Nou ik garandeer je: als dat wel zo was, dan hadden we dat echt niet stil kunnen houden. Al hadden we het gewild.

Ik geloof pas dat het CECS is als alle andere mogelijkheden eerst daadwerkelijk zijn onderzocht en uitgesloten. Dat heb je tot heden niet gedaan.

Je dreigt steeds om Madam terug te brengen naar de fokker.
Als je er geen geld aan wilt uitgeven, en zo overtuigd van jezelf bent dat het CECS is, wat let je dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 21:22

Overigens Els, heb je er wel eens aan gedacht om Madam pijnstillers te geven?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 21:30

CECS is nog niet vast te stellen, maar lees de 'toon' al in je berichten ik doe te kort voor Madam zou dat allemaal moeten gaan onderzoeken en dat is de druppel, ik moet me steeds verantwoorden en het is genoeg, Madam gaat terug naar de liefdevolle fokster die dat allemaal wel gaat doen, over 2 weken heb ik tijd en dan kom ik haar brengen, ik zal haar nog netjes trimmen en dan komt ze terug, dit is klaar , helemaal klaar ik heb er zo genoeg van, dus fokster ik kom Madam over 2 weken op een zaterdag brengen, dit was het echt dit was het dikke punt
Terug naar boven Ga naar beneden
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   5/9/2014, 21:44

20-09 breng ik Madam terug dat je het even weet
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 00:43

Els schreef:
CECS is nog niet vast te stellen

Precies! Maar jij weet zeker dat het dat is ......

Els schreef:
maar lees de 'toon' al in je berichten ik doe te kort voor Madam zou dat allemaal moeten gaan onderzoeken en dat is de druppel, ik moet me steeds verantwoorden  
Els schreef:

, zolang fokkers willens en wetens doorgaan en dingen ontkennen kan je onderzoeken tot je een ons weegt denk ik.
Els schreef:

Ik denk dat niemand ervaring heeft met Spike's Disease, maar dat weet ik al van de lijst waar ik lid van ben, niemand kent Spike's Disease bij de Borders als ze geen zin in gedoe hebben, tegen een muur lopen ze aan, zo gaat dat.

Wie kaatst moet de bal verwachten, ook wat de toon van berichten betreft. Jij gooit alle fokkers op een hoop en beschuldigt ze van een soort samenzwering om te zwijgen over CECS.

En van mij moet je helemaal niet van alles gaan onderzoeken. Het verbaast me wel dat je een hond van 9 al te oud vindt om er verder nog geld aan uit te geven.

Els schreef:
Ik ben 4 keer bij de da geweest en bij de chiropractor bij hun kliniek zit, ze gaf alleen wat irritatie aan bij haar rug, maar dat was wat trekken met haar spieren, ik heb later het filmpje opgestuurd naar de da en hun dachten ook aan Spike's Disease maar adviseerde brokken met graan en Phenoral, maar dat kan juist voor een hond met CECS funest zijn, dus dat is ook geen oplossing, ik kan alle da's af gaan lopen, de meeste zullen naar aanleiding van de filmpjes het op epilepsie gooien en de scheidingslijn van herkennen is heel dun tussen CECS en Epilepsie en dan kan het dus fout gaan.

Ik ben gewoon verbaasd dat je het advies van een dierenarts zo makkelijk naast je neer legt, zelf de diagnose CECS stelt, en goedbedoelde adviezen (ok, niet meer op een vriendelijke toon, dat wil ik wel toegeven. Zie ook hierboven over kaatsen en de bal verwachten.) opvat als een aanval op jou persoonlijk.

Want het zou best epilepsie kunnen zijn, of een hernia of een ontsteking of wat anders - ik ben geen arts. Maar daar is kennelijk nog niet naar gekeken, ik hoor je er in ieder geval niet over.

Ik persoonlijk zou eerst de gewone dingen willen uitsluiten voordat ik me volop ging richten op zoiets als CECS. (Waarvan ik niet wil beweren dat het niet zou bestaan, maar dat wel vooralsnog niet met zekerheid is vast te stellen. En waarvan we ook nog nooit hebben gehoord bij de Lakeland. Of ken jij wel andere Lakelandjes met CECS?)

Els schreef:
Madam gaat terug naar de liefdevolle fokster die dat allemaal wel gaat doen, over 2 weken heb ik tijd en dan kom ik haar brengen,  

Ik vind jouw toon ook niet zo prettig in dit topic.

Maar goed, je moet doen wat je niet laten kunt.

Ik twijfel er niet aan dat ze Madam weer liefdevol zal ontvangen, en met haar naar de dierenarts zal gaan voor onderzoek en behandeling.
Advies: bel of mail haar eerst om te horen of ze dan wel in de gelegenheid is. Je wilt niet voor een dichte deur komen te staan, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
jvanringen

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 07:29

@Els

Uit de manier waarop je schrijft over Madam krijg ik het gevoel dat ze in meerdere opzichten een teleurstelling voor je is. Dat voelt een hond ontegenzeggelijk en daarom denk ik dat je haar inderdaad beter terug kunt brengen, anders worden jullie alleen maar ongelukkiger van elkaar en dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 08:17

Ik heb besloten Madam te houden en ervoor te gaan, ik heb gevraagd aan Joy me van het forum te verwijderen

Het gaat jullie goed allemaal
Terug naar boven Ga naar beneden
jvanringen

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 10:27

Ik hoop oprecht dat je in elk geval het belang van Madam voor ogen houdt; zij heeft recht op een fijn leven met een baasje die haar accepteert zoals ze is en die van daaruit zoekt naar de mogelijkheden die er zijn om het leven voor Madam zo prettig mogelijk te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 10:44

Dat doe ik al hoor, daarom blijft ze ook hier Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 10:56

Els schreef:
Dat doe ik al hoor, daarom blijft ze ook hier Wink

Nou dat is in ieder geval top! top

Jammer dat deze discussie voor jou aanleiding is om hier niet meer te willen komen.
We moeten even zoeken hoe we je kunnen aanmelden, dus het kan nog wat duren.

Els, ik hoop van harte dat Madam zo weinig mogelijk krampen zal hebben in de toekomst en dat jullie ondanks alles gelukkig met elkaar kunnen zijn.
Het gaat jullie beiden goed!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Els

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 11:06

Afmelden Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 11:07

Els schreef:
Afmelden Wink

daisies Embarassed
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Sonja

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   6/9/2014, 12:21

Ik snap het Els. Veel sterkte en beterschap met Madam!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Spikes Disease   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spikes Disease
Terug naar boven 
Pagina 3 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nederlands Lakeland Terrier Forum :: De Lakeland Terrier :: Ziekenboeg-
Ga naar: