Nederlands Lakeland Terrier Forum

Hét forum voor liefhebbers van de Lakeland Terrier.
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De moppentrommel

Ga naar beneden 
AuteurBericht
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: De moppentrommel   18/3/2011, 22:10

•Een politiehond reageert op een advertentie van de FBI. "Je moet eerst aan al onze voorwaarden voldoen", zegt het hoofd personeelszaken. "Ten eerste moet je 60 woorden per minuut kunnen typen." De hond gaat achter de typemachine zitten en typt 80 woorden per minuut. "Heel goed", zegt het hoofd personeelszaken, "maar je moet ook een fysieke test doen en daarna een hindernissenparcours foutloos afleggen." De hond legt beide tests zonder fouten af in een record tijd. "De laatste eis is dat je volledig tweetalig moet zijn", zegt de man van personeelszaken. Vol zelfvertrouwen kijkt de hond hem aan en zegt: "Miauw!"

•Stomme hond.
Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten later zit de hond er weer.
Hij loopt naar de hond toe en ziet dat die een briefje in zijn muil heeft. Hierop staat: ' 1 kilo gehakt, 2 biefstukken, 1 kilo varkensvlees a. u. b.' De slager kijkt verder en ziet ook nog een briefje van 50 euro in zijn muil zitten. Hij maakt de bestelling klaar, doet deze samen met het wisselgeld in een plastic zak en de hond neemt deze in zijn muil. De slager is onder de indruk en omdat het toch sluitingstijd is besluit hij de hond te volgen.
De hond loopt een eindje over de stoep en komt bij een zebrapad, zet de plastic zak neer, springt tegen het paaltje omhoog, drukt op de knop, pakt de zak weer in zijn muil en wacht geduldig tot het licht op groen springt. Zodra dat gebeurt steekt hij over, de slager volgt vlak achter hem.
De hond komt bij een bushalte en begint de dienstregeling te bestuderen. De mond van de slager valt open van verbazing. Na de dienstregeling te hebben bekeken gaat de hond op het bankje zitten. De bus arriveert, de hond loopt naar de voorkant van de bus, Kijkt naar het lijnnummer en gaat terug op het bankje zitten. Een andere bus arriveert, opnieuw loopt de hond naar de voorkant van de bus, ziet dat dit de juiste bus is en stapt in. De slager weet niet hoe hij het heeft en volgt de hond de bus in. De bus rijdt een tijdje door de stad, komt in de buitenwijken. De hond staat recht, gaat op zijn achterpoten staan en drukt op de knop om de bus bij de volgende halte te laten stoppen. De hond stap uit, met de boodschappen in zijn muil, met de slager nog steeds achter hem aan.
Ze lopen een weggetje af, de hond nadert een huis, loopt naar de voordeur, zet de boodschappen neer. Dan loopt hij een paar meter terug, neemt een aanloop en gooit zichzelf tegen de voordeur. Hij wacht even, loopt weer een paar meter terug, neemt een aanloop en gooit zichzelf weer harder tegen de voordeur. Er wordt niet open gedaan. De hond loopt naar de voortuin, klimt op de muur die daar omheen staat en loopt, over de muur, naar de zijkant van het huis. Hij komt bij een raam en slaat er zijn kop diverse keren tegenaan. Er wordt niet opengedaan.
Hij loopt terug over de muur, springt eraf, loopt naar de voordeur, Pakt de boodschappen in zijn bek en gaat zitten wachten.
De slager ziet dat een vent de deur opent die dadelijk begint te vloeken en te schelden tegen de hond. De slager loopt naar de voordeur en zegt tegen die vent: 'Waar ben jij mee bezig ? Deze hond is een genie. Daar moet je mee naar de tv in plaats van te staan schelden !'
Waarop de vent antwoordt:
'Deze hond een genie? Dit is al de tweede keer deze week dat hij zijn sleutels vergeet!'
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
The Burrows
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   18/3/2011, 22:19

De gevolgen van ontbossing ....

Terug naar boven Ga naar beneden
http://thesoundingburrows.nl
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   18/3/2011, 22:44

rofl
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   19/3/2011, 21:18

Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   19/3/2011, 21:22

Er was eens een man met een labrador, en een man met een chihuahua. Ze wilden samen ergens gaan drinken en de man van de labrador stelde voor om bij een chique restaurant te gaan drinken. De man van de chihuahua antwoordde daarop: "Daar komen we nooit in met onze honden." Waarop de man met de labrador antwoord: "Doe mij maar gewoon na. Goed opletten." De man met de labrador loopt op de portier af en zegt: "Ik wil graag een tafel." De portier: "U mag niet met uw hond naar binnen." "Ja maar meneer, dit is mijn blindegeleidehond." En hij mag doorlopen. De man met de chihuahua denkt: "Oh, dat kan ik ook." Hij loopt ook op de portier af en zegt: "Ik wil graag een tafeltje." De portier: "U mag niet met uw chihuahua naar binnen." Waarop de man verschrikt antwoord: "WAT??! Hebben ze mij een chihuahua als blindegeleidehond gegeven?"
Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
*joy*
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   19/3/2011, 21:24

Terug naar boven Ga naar beneden
http://muppetbailey.blogspot.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De moppentrommel   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De moppentrommel
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nederlands Lakeland Terrier Forum :: Offtopic :: Humor-
Ga naar: